Popularni postovi

Gledanje u grah III dio



Gledanje,gatanje, u grah.Ako ste savladali neki od dosad opisanih načina gatanja u grah evo još nekih poteza koji bi mogli biti od koristi.Onaj ko želi da gata sigurno ga na to tjera pretjerano razmišljanje o problemu i neizvjesnosti.Ipak najčešće za tim idu ljubomorni koje žele da znaju da li njihov voljeni ili voljena ima koga pokraj sebe osim vas.

Pa probajte sami da ne idete od gatare do gatare i trošite pare.Uzmite 41 grah ,pomislite na osobu i vas i da li neko u vašoj vezi smeta.
Izdvojite tri graška i stavite na prostirku.
Na ostale graške ponovo huknite a zatim ih bacite u blizini ta tri graška.

Sve u zavisnosti od grupica koje su se same napravile možete znati šta vam grah hoće da kaže.Samo nemojte da sami nagađate kako vam odgovara ili ne.
Uglavnom grupice na desnoj strani su muške,na lijevoj su ženske a uz sama tri graška i oko njih je kućna atmosfera.
Uglanom skupina od tri graška znači sreća,četiri graška tegoba,dva graška putovanje,jedan grašak znači usamljenost.Ako je na strani vašeg partnera jedan grašak daleko od drugih zanči da je usamljen i da nema drugu.A ako su nekako nedefinisano grupisani to je pokazatelj da je vaš partner u cijelosti nedefinisan prema vama i vašoj vezi ,što ostavlja sve mogućnosti otvorne.To ćete najbolje vi sami da razumijete.Pokušajte sa gledanjem u grah, možda baš bude to ono što vam treba.

tag:gatanje ,astrologija,proricanje sudbine,gledanje u grah,u dlan,karte,šoljicu,kašike,razne magije,...