Popularni postovi

Tarot karte i čitanje sudbine

Tarot karte gatanja je jedan od antičkog i čista načina proricanja, meditacije i vizualizacije. U ovom proricanju oni obično koriste špil karata za bogatstvo riječi. Tarot se sastoji od četiri odjela brojeva kao   igračke karte, zajedno s dvadeset dvije slike kartice s brojevima od jedan do dvadeset dva . Svaki od tih odjela ima pip kartice numeriranje od kec na deset i četiri s licem kartice sa ukupno 14 kartica. Tarot gatanje su kombinacije intuicije, vještine i znanja. 
Tarot gatanje je tako zanimljivo da ga privlači vašu pažnju ili intuitivno osjetila, znanje ili stvarnost misterija vezanih za svoj život.
Zašto  tarot gatanje?
Tarot gatanje nije samo predviđanje budućnosti, ono se koristi kao sredstvo za božansko razumijevanje i imaju bolji uvid u budućnost . Tarot brojač vam pomaže u identificiranju prepreka i nadolazeće probleme na svoj način, uz vodstvo i rješenja. Gatanje kartama otvarate svoj put, tako da možete poduzeti odgovarajuće odluke i na pozitivan način.
Kako tarot radi?
Astrologija, numerologija, simboli su u kombinaciji s tarot kartama, to su  korisni instrumenti kako bi se otkrili detalji koji daju točan odgovor.
Kada osoba posjeti onog koji čita tarot  za dobivanje odgovora na određeno pitanje u to vrijeme čitatelj pita tražitelja da pokupi nekoliko kartica nasumce prema potrebi i da postavi pitanje i nakon toga tarot čitač analizira sve kartice i odabire  odgovor na pitanje .

tags:gatanje ,astrologija,proricanje sudbine,gledanje u grah,u dlan,karte,šoljicu,kašike,razne magije,...