Popularni postovi

GLEDANJE U KARTE IV DIO



GLEDANJE U KARTE IV DIO


TREF

Jedinica tref uspravno: Uspeh, entuzijazam, akcija, preduzimljivost, sombolizuje osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca, ili događaj koji će se odigrati u vreme vladavine ovih znakova.

Jedinica tref obrnutno: Slabiji uspeh od očekivanog, pogrešan potez, ne treba žuriti sa odlukama i novim poslovima. Oprez u konatktima sa Ovnom, Lavom ili Strelcem.

Dvojka tref uspravno: Nove kreativne ideje u vezi sa poslom koji može doneti i novac i popularnost. Zaokret u karijeri, prevazilaženje problema zahvaljujući podršci osoba na položaju.

Dvojka tref obrnutno: Pogrešne odluke koje ne donose dobit niti satisfakciju. Beskorisni saradnici, nepredviđeni izdaci, loše poslovanje. Glavobolja, problemi sa očima, 

Trojka tref uspravno - Stručno usvaršavanje koje donosi dobit, saradnja sa strancima. Mogućnost odlaska na put u prekookenasku zemlju, nova korisna poznastva i partnerstva. Profersionalna satisfkacija, priznanje, stručno usavršavanjje.

Trojka tref obrnuto: Nikome ne pričati o svojim planovima. Izdaja od strane bliskog saradnika. Naivnost. Visok pritisak, stres. Mogućnost problema sa vizama, ili na putu u inostranstvu.

Četvorka tref uspravno: Uživanje u postignutim rezultatima. Zadovoljstvo u domu, prosperitet svake vrste, materijalna sigurnost. Treba planirati nove poslove, privatan biznis, u vezi sa nekreninama. Potreba da držito kontrolu nad situacijom u domu.

Četvorka tref obrnuto: Razočarenje zbog promašaja. Gubici zbog lošeg poslovanja. Kuća pod hipotekom, preveliki izdaci. Mnogi se mešaju u vaš privatan život. Problem člana porodice koji se na svakog odražava negativno. Deoba imovine. Provala u kući. Rizičan privatan biznis.

Petica tref uspravno: Jaka volja, potreba za dokazivanjem, isterivanjem pravde. Bavljenje sportom, strastvena veza mlade devojke i starijeg muškarca, ljubomora. Oba partnera iamju potrebu za dominacjom, žena ima jaku volju i potrebu za slobodom.

Petica tref obrnuto: uzaludni napori, borba za nešto što ne donosi rezultat, razočarenje, pogrešni potezi kako na poslu tako i u ljubavi, srčane tegobe, bolovi u kičmi. Potreba da se žena oslobodi dominantnog muškarca donosi probleme. Agresivnost muškarca iz straha da ne bi bio ostavljen, ljubomora.

Šestica tref uspravno: Osećaj satisfakcije, postignut cilj, uspeh na poslu, novac, ugled, čast. Kontakt sa osobama na položaju koji donosi korist.

Šestica tref obrnuto: promašena šansa ili mogućnost da se ne iskoristi dobra prilika. Dobra poslovna ponuda koja dolazi od čoveka koji nema sjajnu reputaciju. Visoka temepratura, opekotine.

Sedmica tref uspravno: Borbenost, odlučnost, rakmičarski duh, fizički rad, sportske aktivnosti, teretana, uspeh postignut zahvaljujući upornosti.

Sedmica tref obrnuto: Preterano iscrpljivanje, osećaj poraza, razočarenje u saradnike, gubitak, srčane aritmije, bolovi u leđima

Osmica tref uspravno: Brze vesti, iznenadni susret, neočekivani povoljan obrt, nesmotrene odluke, ne treba žuriti. Put, moguće u inostranstvo, saobraćajne nezgode.

Osmica tref obrnuto: neko koči ostvarenje cilja ili želje. Lakomislenost, impulsivnosti, uzaludan rad, rezultati dolaze previše sporo.

Devetka tref uspravno: optimizam često bez realnog osnova, detinjasta naivnost, ne treba preduzimati nikakvu akciju, čekati da drugi ponude posao, prilika će se sama ukazati. Potreba za odvajanjem od okruženja, odlazak u inostranstvo.

Devetka tref obrnuto: rezultati manji od očekivanih, kašnjenje u poslu, indoletnost, odlaganje puta, problemi u radu sa strancima, neprijatnosti sa zvaničnim licima.

Desetka tref uspravno: uspeh uz velike napore, velika ambicija, postignut cilj uprkos preprekama, neprijatan šef. velika odgovornost.

Desetka tref obrnuto: posao koji se ne isplati, razočarenje na poslu, neadekvatna zarada, prevara od strane starije osobe, poniženje, ne treba se baviti politikom.

12-Žandar (Pub) tref uspravno: predstavlja mlađu osobu, prijatelja, dinamičnog i aktivnog muškarca, prijatelja, uz kraljevske karte simbolizuje dobre namere osobe koju predstavlja karta uz koju se nalazi. Vesti, poseta

12-Žandar (Pub) tref obrnuto:
 Lakomislen mlađi muškarac, dobronameran ali često uradi sve pogrešno, može uz kraljevsku kartu simbolizovati laži i loše namere osobe koju ona predstavlja.

13-Kraljica tref uspravno: Smeđa žena, aktivna, dinamična, sklona dramatici, strastvena, poslovna, sposobna, voli da je u centru pažnje, od koristi svima i voli da drži sve pod kontrolom.

13-Kraljica tref obrnuto: Smeđa žena koja pravi spletke, meša se u tuđ život, nema dobre namere, povređena sujeta, loše zdravlje, isprpljenost.

14-Kralj tref uspravno: Smeđ muškarac, ambiciozan, direktan, preduzimljiv, pozitivna ličnost, zna šta hoće, osoba na položaju.

14-Kralj tref obrnuto: Smeđ muškarac, nezadovoljan svojim statusom, ne ide mu ništa od ruke ili je imao nekoliko profesionalnih promašaja u poslednje vreme, nezadovoljan, ljut, osvetoljubiv, gubitak položaja.

gatanje ,astrologija,proricanje sudbine,gledanje u grah,u dlan,karte,šoljicu,kašike,razne magije,...

Na drugim postovima imate ostale informacije u vezi glenja u karte.

tags:gledanje u karte,kralj,tref,kraljica,gatanje kartama,